Een gasfornuis, inductie- of vitrokeramische kookplaten?
Dit is de eerste vraag die u zich moet stellen Zodra u een keuze hebt gemaakt, kunt u uw kookplaten personaliseren naargelang uw behoeften. De grootte, de functies, de look, er is voor elk wat wils.
Inductie
Ze verwarmt enkel bij contact met een recipiënt. De inductor genereert een magnetisch veld onder de plaat, die zeer snel opwarmt. De warmtebronnen verspreiden de warmte gelijkmatig en onmiddellijk.
Vitrokeramische
Deze geleidingstechnologie is de voorganger van de inductie. De warmte-indicatoren geven zelfs aan wanneer de kookplaat nog warm is.
Gasfornuis
Dit fornuis heeft nog altijd veel aanhangers. En terecht: u kunt de vlam van de branders in een handomdraai regelen en afwisselen tussen een zacht, middelhoog en hoog vuur.
Afzuig
Sommige kookplaten zijn uitgerust met een ingebouwde dampkap. Absolute discretie en een snelle en efficiënte afvoer van damp en geurtjes. Een echte troef voor open keukens.
Functionele elegantie: ontdek ons gamma dampkappen
Vroeger diende een dampkap enkel om rook en damp op te vangen en te recycleren. Vandaag is ze een centraal element van de keuken geworden en draagt ze in grote mate bij tot het design ervan. Ze wordt steeds geruislozer en efficiënter. Zorg ervoor dat u het juiste vermogen kiest voor de grootte van uw ruimte en vergeet niet om de dampkap aan te zetten voor u begint met koken voor optimale efficiëntie.
Uitschuifbare
Ze zit achter het frontpaneel van een hoge kast en u activeert ze door ze naar u toe te trekken.
Decoratieve
De decoratieve afzuigkap wordt rechtstreeks op de muur boven de kookplaat gemonteerd en vereist geen meubilair. Deze dampkap van roestvrij staal, glas of een combinatie van beide past bij uw frontpanelen, uw oven of uw kookplaat.
Geïntegreerde
Een kookplaat met geïntegreerde dampkap maakt u het leven gemakkelijker dankzij het gebruiksgemak en de unieke installatie. De afzuigkap sluit perfect aan bij de rest van uw keuken.
Bekijk onze selectie ovens
Een heteluchtoven, een stoomoven, een geconnecteerde oven of geïntegreerd in een fornuis? Er zijn heel wat mogelijkheden. Een oven kiezen is in de eerste plaats een kwestie van budget. Onze keukenexperts kunnen u adviseren bij het kiezen van de juiste oven voor uw wensen en uw behoeften.
Heteluchtoven
Een propeller achterin de ovenkamer roert de lucht waardoor u sneller kunt bakken, de warmte beter verdeeld wordt, er minder geurtjes worden verspreid en de oven snel voorverwarmt.
Stoomoven
Hiermee kunt u koken op lage temperaturen, tussen 40°C en 120°C. Zo behouden uw gerechten hun vitaminen, voedingsstoffen en smaken. Het voedsel blijft zacht en wordt bereid zonder vetstof. Dankzij het waterreservoir achter het bedieningspaneel blijft de ovenruimte groot.
Geconnecteerde
Een oven met WiFi-functie die u vanop afstand via uw smartphone kunt bedienen. Heel wat modellen beschikken over een camera die regelmatig een foto van uw gerecht maakt, zodat u de baktijd continu kunt aanpassen.
Fornuis
Zou u graag koken als een echte chef? Kies dan voor een fornuis waarvan de esthetiek perfect aansluit bij de stijl van uw tijdloze keuken. Dit is de ideale oplossing voor grote gezinnen.