Een keuken naar jouw smaak.

Ideaal voor de kleine ruimtes, hedendaags en aangenaam

Bestek

  • Sfeer

    Licht
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

Een keuken kleine ruimte: slimme en compacte technologie

De keuken mag dan klein zijn, ze is prima uitgerust en geconnecteerd. Boet niet in aan comfort en geniet van de integratie van de laatste nieuwe technologie en alle slimme trucjes om de ruimte te optimaliseren.

Technologie

Technologie

De technologie in dienst van jouw keuken
« Zeg Siri…  Maak mij eens wat ontbijt! » Dit is de dag van vandaag helaas nog een droom. In afwachting dat deze droom realiteit wordt, integreert Vanden Borre Kitchen alvast de laatste technologieën in jouw keuken om jou het leven makkelijker te maken.

Elke millimeter telt in een kleine ruimte...

Daarom past de keuken in een keuken kleine ruimte zich slim en flexibel aan je interieur aan. Ze zet alles op alles om je de meest ergonomische oplossingen te bieden.

Ergonomie en comfort

Ergonomie

Een praktische keuken
Vanden Borre Kitchen stelt jou een ruime keuze aan oplossingen voor die jou het leven eenvoudiger maken. Accessoires om je kasten automatisch te openen en te sluiten, een geavanceerd opberg- en afvalsorteersysteem, ... Je keuken kan ook ontworpen worden volgens jouw morfologie. Zodat koken altijd een plezier blijft.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen