Een keuken naar jouw smaak.

Een goed georganiseerde keuken met veel licht

Bestek

  • Sfeer

    Licht
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

Alles heeft zijn plekje in de witte gelakte keuken

De witte gelakte keuken biedt je opbergoplossingen die je het dagelijkse leven heel wat makkelijker maken. Je bergt alles makkelijk op.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

In de witte gelakte keuken zit je met een glimlach aan tafel

Koken met plezier en genieten van de tijd met je gezin, dat is wat de witte gelakte keuken je elke dag opnieuw biedt. Met haar handige tafel en slimme lades ga je altijd met een goed humeur aan tafel!

Familie en veiligheid

Leven in je keuken

Een keuken voor het hele gezin
Een keuken is er ook om in te leven. Breng aangename familiemomenten door in jullie keuken dankzij de oplossingen die door Vanden Borre Kitchen voorgesteld worden. Er is over alles nagedacht zodat de kinderen er zonder risico kunnen meehelpen. Zo gaan jullie keukengeheimen niet verloren.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen