Een keuken naar jouw smaak.

Een warme keuken met veel nuances

Bestek

  • Sfeer

    Kleur
  • Stijl

    Hedendaags
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

De vele opbergmogelijkheden zijn een must in elke keuken!

Mooi compact om je het leven makkelijker te maken. Met de opbergsystemen van de open uitgeruste keuken houd je alles bij de hand. Een belangrijke troef voor elk gezin!

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

De troef van de open uitgeruste keuken is de ruimtelijkheid

Je open uitgeruste keuken doet er in haar blauwe kleedje alles aan om je dagelijks leven met het gezin zo zen mogelijk te maken. De openheid naar de leefruimte biedt een heerlijk ruim gevoel dat door heel het gezin op prijs wordt gesteld.

Familie en veiligheid

Leven in je keuken

Een keuken voor het hele gezin
Een keuken is er ook om in te leven. Breng aangename familiemomenten door in jullie keuken dankzij de oplossingen die door Vanden Borre Kitchen voorgesteld worden. Er is over alles nagedacht zodat de kinderen er zonder risico kunnen meehelpen. Zo gaan jullie keukengeheimen niet verloren.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen