Een keuken naar jouw smaak.

Een goed uitgeruste keuken met een industrieel en gezellig design

Bestek

  • Sfeer

    Donker, Hout
  • Stijl

    Hedendaags
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

Een keuken vol opbergplekjes, zodat je alles altijd vlot terugvindt

Je geniet altijd volop van je gezellige uitgeruste keuken. Met opbergplaats ten over geniet je dubbel van het gezinsleven!

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

De troef van de gezellige uitgeruste keuken is dat ze je oneindig veel ruimte biedt

Je gezellige uitgeruste keuken heeft heel wat troeven, zodat het gezinsleven op wieltjes loopt. De tafel in licht hout is de perfecte plek voor een heerlijke babbel met het gezin!

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen