Een keuken naar jouw smaak.

Strakke lijnen en een disrete charme

Bestek

  • Sfeer

    Licht
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

Een en al puurheid in het hart van de crèmekleurige keuken

Deze keuken is resoluut minimalistisch en gaat voor orde. Van boven tot beneden, van links naar rechts, de zuivere lijn van de kasten en glazen hangkasten tekent een verzorgde en geordende ruimte af.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

Kleurencombinaties die werken in een keuken

Deze crèmekleurige keuken met zuivere lijnen combineert zeer trendy materialen met matte en zijdezachte oppervlakken. Het geheel oogt modern met een elegant werkblad met betonlook.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen