OP ONZE TOONZAALKEUKENS

Wij vernieuwen onze collectie ! In augustus, is het de moment om te profiteren van onze uitzonderlijke kortingen tot wel -70% op een selectie van onze toonzaalkeukens. Geïnteresseerd ? Ontdek hier de solden op onze toonzaalkeukens en neem contact op met de Vanden Borre Kitchen winkel in kwestie !

OF PROFITEER VAN ONZE VOORWAARDEN OP UW 100% GEPERSONALISEERDE KEUKEN !

Verkiest u liever om uw eigen unieke keuken te realiseren, dan kunt u ook genieten van onze voorwaarden op uw 100% gepersonaliseerde keuken aan de laagste all-in prijs en de beste services op maat inbegrepen. Neem alvast een kijkje in onze nieuwe Magalogus !

ONZE NIEUWE MAGALOGUS

Ontdek onze keukenoplossingen aan de Laagste All-in Prijs Garantie, met onze Voorwaarden en met onze Services Op Maat inbegrepen !

ONZE NIEUWE MAGALOGUS

Ontdek onze keukenoplossingen aan de Laagste All-in Prijs Garantie, met onze Voorwaarden en met onze Services Op Maat inbegrepen !

ONTDEK ONZE FAQ

Heeft u vragen betreffende uw lopende project, een genomen afspraak, of gewoon over onze manier van functioneren om uw 100% gepersonaliseerde keuken te tekenen ? Het antwoord op al deze vragen kunt u in onze FAQ terugvinden, via onderstaande link :

 

Ontdek onze FAQ

ONZE SANITAIRE MAATREGELEN

Uw gezondheid is onze prioriteit. Wij hebben alle nodige hygiënische maatregelen genomen om uw veiligheid te kunnen garanderen bij de verschillende stappen van uw keukenproject. Ontdek hieronder de maatregelen genomen door Vanden Borre Kitchen opdat de creatie van uw keuken op een serene manier kan plaatsvinden.

BRENG ONS EEN BEZOEKJE

Ons team verwelkomt en adviseert u met plezier. Samen nemen we de tijd om un keukenproject te bestuderen en te plannen.

Ontvang een gedetailleerd bestek op maat.