Vanden Borre Kitchen

Werken bij Vanden Borre Kitchen

Kom onze dynamische teams versterken!

KITCHEN EXPERT ADVISOR - VANDENBORRE KITCHEN WATERLOO

Wie zijn we:

Vanden Borre Kitchen is het resultaat van de samenwerking tussen Vanden Borre, LEIDER in België op de markt van audio, tv, multimedia en elektro en de FBD Groep (Franchise Business Division) MARKTLEIDER in de franchise van uitgeruste keukens in Europa.

Het doel van deze alliantie is om Vanden Borre Kitchen « DE » referentie van de sector te maken in de ogen van de Belgische klant.

Dit is te danken aan een uniek en innovatief concept op de markt en een transparante commerciële aanpak; wij plaatsen de klant centraal.

Met onze slogan: « Mijn keuken in alle vertrouwen » willen we de klant een niveau van service en toewijding bieden dat ongeëvenaard is op de markt.

Uw functie: Kitchen Expert Advisor

De enige gesprekspartner van de klant zijn. Het is aan jou om zijn behoeften en verwachtingen te ontdekken, om zijn droomkeuken te bedenken, om hem de beste technische oplossingen en bijbehorende service aan te bieden en om hem te begeleiden in alle stadia van het project.

Uw profiel

- Minimaal houder van een bachelor diploma georiënteerd in Sales & Marketing of gelijkwaardige beroepservaring.
- Minimaal 2 jaar ervaring in een verkoopfunctie.
- Kennis van MS Office.
- Voor de verkooppunten van Groot-Brussel is vloeiend Frans essentieel en Engels een troef.
- Service georiënteerd, oplossingen en resultaten vinden.
- Teamplayer, flexibel (werken op zaterdagen en op verschillende evenementen), rigoureus, goed georganiseerd in jouw werk en altijd aandachtig zijn voor de behoeftes van uw klanten is een must.

Aanbod

- Een voltijds contract van onbepaalde duur (COD).
- Een aantrekkelijke vergoeding volgens een systeem van variabel loon gekoppeld aan de behaalde resultaten.
- Extralegale voordelen.
- Een 5-weekse "Kitchen Expert Advisor" - opleiding bij de FBD Training - ACADEMY, (Creatie van 3D-projecten, Software, Verkoopprocessen, Keukentechnieken, Producten/Diensten,…)
- Een programma van continue opleidingen en doorgroeimogelijkheden.

Interesse?

Aarzel vooral niet om contact op te nemen met info@vandenborrekitchen.be

 

Door dit formulier in te vullen, gaat u akkoord dat uw persoonlijke gegevens gebruikt worden door een VDBK winkel, onafhankelijke handelaar die de naam van dit merk draagt en verantwoordelijk is voor de behandeling. Uw persoonlijke gegevens worden confidentieel behandeld voor professionele doeleinden in het kader van een recruteringsprocedure om uw niveau van ervaring en van kennis te bepalen. Deze zullen maximal 2 jaar behouden worden. Deze behandeling is enkel gebaseerd op uw goedkeuren, die u op elk moment kunt intrekken.

Conform de wet van 8 december 1992, de zogeheten privacywet, en de Algemene verordening gegevensbescherming nr. 2016/679 van 27 april 2016 (AVG), heeft u recht op inzage, rectificatie, wissing en – in het geval van een gerechtvaardigde grond – om bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens, evenals het recht op beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens en de overdraagbaarheid van uw gegevens binnen de voorwaarden die door de AVG worden gesteld. Om uw recht te kunnen uitoefenen neemt u contact op via het volgende e-mailadres: gdpr@vandenborrekitchen.be, of via de post. Elk verzoek om uw recht uit te oefenen moet voorzien zijn van een kopie van uw identiteitsbewijs en moet gericht worden aan VDBK nv, Paepsemlaan 20, B – 1070 ANDERLECHT.