Onze expertise

test

18/03/2021

Dacht u aan een nieuwe keuken? Laat u dan inspireren door Vanden Borre Kitchen voor uw keukenstijl, materialen en kleuren 

Wilt u graag een nieuwe keuken kopen? De deskundige Kitchen Experts van Vanden Borre Kitchen maken uw uitgeruste gepersonaliseerde keuken perfect op maat en volledig aangepast aan uw wensen en behoeftes. Dankzij ons uitgebreide aanbod aan materialen en kleuren kunnen we de afwerking 100 % personaliseren. 

Ziet u zich al koffiedrinken in de gezellige keuken ? Of verwacht u vooral dat uw nieuwe keuken zo is uitgerust dat u er ook met alle comfort kunt werken? Vanden Borre Kitchen maakt al uw wensen waar! 

In onze ontwerpen streven we altijd naar een gepersonaliseerde, gezinsvriendelijke, ergonomische, uitgeruste keuken op maat met geoptimaliseerde opbergmogelijkheden. Vanden Borre Kitchen staat garant voor de laagste all-in prijs en de expertise van ervaren Kitchen Experts. We begeleiden u met plezier in uw keuze uit talloze mogelijkheden en oplossingen. Als aanloop van uw bezoek aan een van onze toonzalen, kunt u hier alvast wat inspiratie opdoen. 

Variatie in keukenruimtes 

Er zijn keukens in verschillende soorten, vormen en maten. Ga voluit voor de keuken die in uw ruimte past. 

  • Open keuken of open keuken met eiland 

Een open keuken is geïntegreerd in de woonruimte en zorgt voor een open en ruimer gevoel in de woning. Afhankelijk van de beschikbare ruimte en uw persoonlijke smaak kunt u een kookeiland toevoegen en daarin de kookplaat, spoelbak en zelfs zitplaatsen integreren. 

  • Halfopen keuken 

Een halfopen keuken is gescheiden van het zitgedeelte met een toog of wand. 

  • L-keuken  

Wilt u uw nieuwe keuken in een hoek plaatsen, dan is een L-keuken of hoekkeuken ideaal. De voordelen van die vorm zijn meer kastruimte, meer bewegingsvrijheid en een groot werkblad met meerdere werkplekken. 

  • U-vorm 

Bij een U-keuken staan alle zijden tegen een muur. U hebt alles binnen handbereik en u beschikt over verschillende werkvlakken die u naar eigen inzicht kunt indelen. 

Perfect maatwerk en 100 % personalisatie 

Dankzij de ongeëvenaarde kennis van onze Kitchen Experts kunnen wij volledig aan uw wensen voldoen. Wat u wenst, is wat u verkrijgt. We baseren ons op uw lengtemaat om op maat vervaardigde en voor u geschikte ergonomische meubelhoogtes te kunnen creëren. En wat uniek is in de keukensector: onze kastframes zijn aanpasbaar. 

Werkbladen zijn verkrijgbaar in welke afmeting ook: we snijden ze uit tot op de millimeter nauwkeurig. Voor de spoelbak kunt u kiezen: een inbouw met zichtbare rand of geïntegreerd in uw werkblad, zodat de randen volledig verdwijnen. Er zijn honderden afwerkingen en materialen voor uw nieuwe keuken en u hebt de keuze uit meer dan 10.000 kleuren. Vanzelfsprekend hangt uw voorkeur samen met de keukenstijl die u wenst. 

Een stijlvolle keuken 

Het uitzicht van uw keuken is heel persoonlijk. U wilt zeker graag een nieuwe keuken die past bij uw smaak, stijl en interieur. Bij Vanden Borre Kitchen kunt u terecht voor zeer diverse stijlen, zoals landelijke keukens en moderne keukens. Welke stijl u ook kiest, uw nieuwe keuken zal in elk geval voldoen aan de hedendaagse normen van ruimte en comfort. 

Stelt u authenticiteit op prijs? Laat u dan verleiden door de gezellige Clyde keuken met zijn zwarte fronten en grote houten werkblad. U profiteert van de nieuwste technische ontwikkelingen met de combinatie van een verrassend open-kastsysteem met industriële look en intelligente verlichting. 

Of houdt u meer van strak design? Kom dan eens kijken naar de moderne Volga keuken. Die onderscheidt zich door zijn grijze tinten en is perfect voor interieurs met een sobere en nette stijl.  

Vanden Borre Kitchen is ook erg begaan met het milieu. De keuken in natuurlijke stijl Saar Wit is een voortreffelijk voorbeeld van duurzame ontwikkeling. Deze heldere keuken met witgelakte fronten is geïnspireerd op die van grote restaurants en heeft een groot aantal perfect ingerichte opslagruimtes, met bijvoorbeeld speciaal ontworpen kruidenbakjes. 

Trendy materialen  

Wilt u liever zelf uw nieuwe keuken samenstellen? Onze Kitchen Experts verwerken uw wensen, levensstijl en gewoonten tot een afgelijnd keukenproject in een unieke stijl en met nobele materialen die bij u passen. Ziet u graag een keuken in hout of wilt u verschillende materialen combineren? Vanden Borre Kitchen maakt u wegwijs in alle functionele en esthetische mogelijkheden. 

Als u uw werkblad wilt uitzoeken op basis van persoonlijke smaak en het mooie uitzicht, kunt u denken aan materialen zoals Dekton, glas, kwarts, natuursteen en hout. Massiefhout is een natuurlijk materiaal met zeer veel combinatiemogelijkheden. Naargelang de structuur en de houtkleur past een keukenwerkblad uit massief hout in een loft met industriële look of evengoed in een landhuis met een warme stijl.  

Maar ook meer objectieve criteria, zoals uw levensstijl, uw gewoonten in de keuken, het aantal familieleden en het onderhoud zijn elementen waarmee u mogelijk rekening houdt. Zo kunt u kiezen uit verschillende bestendige en eenvoudig te onderhouden materialen. Keramiek, mineraal materiaal, compact, gelaagd materiaal of Dekton zijn enkele van de mogelijkheden. Dekton is een erg trendy materiaal met unieke eigenschappen. Het heeft een zeer mooi uitzicht en is bestand tegen strepen, slijtage, vrieskou, uv-stralen en warmte. Het keramische werkblad bijvoorbeeld heeft een stoerder uitzicht. Keramiek is hitte-, vlek- en krasbestendig en is perfect te combineren met andere materialen. 

Sfeervolle kleuren 

De keuken is het hart van de woning. Sfeer en gezelligheid zijn heel belangrijk in een centrale leefruimte. Om uw persoonlijke sfeer te creëren heeft u bij Vanden Borre Kitchen de keuze uit 10.000 kleuren om te combineren.  

Voor uw meubels kunt u gaan voor één tint of een palet van twee of meerdere tinten. Denk bijvoorbeeld aan een accentkleur voor uw keuken- of provisiekast en een neutrale kleur voor de rest van de keuken. Ziet u liever houten kasten? Vergelijk dan de tinten van verschillende houtsoorten zoals dennenhout en notelaar. 

Niet alle kleuren zijn geschikt voor een keukenEn we raden aan niet meer dan drie basiskleuren te combineren. Met tijdloze kleuren zit u altijd goed. Crèmetinten passen bij alle soorten vloer en iedere stijl. Ze benadrukken witte meubels, maar ook alle houttinten. Witte, grijze en zwarte tinten zullen altijd vaste waarden blijven. Zwart bijvoorbeeld is vandaag heel trendy in de keuken. Het zorgt voor een stevige dosis karakter, zeker in combinatie met luxueuze materialen, zoals hout, marmer, goud, zilver of brons. 

Elke kleur staat voor een bepaalde sfeer: groen voor een natuurlijke sfeer, geel, oranje en rood voor warmte en gezelligheid, en parelroze voor rustgevendheid. Diepe kleuren zijn heel trendy. Marineblauw, nachtblauw, pauwblauw of lavendel zorgen voor een chique en serene sfeer in een ruimte. Die kleuren zijn perfect geschikt voor industriële of hedendaagse keukens. 

Diensten op maat 

Vanden Borre Kitchen adviseert u met plezier. We nemen rustig de tijd om te luisteren naar uw behoeftes, verwachtingen en vragen. Bij ons bent u zeker van betrouwbare informatieexpertise en zorgeloos genot dankzij garanties. Bekijk hier al onze diensten op maat (premium services). 

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen