Yula

Ingenieus en goed doordacht, deze keuken is volledig aanpasbaar met hypermoderne opbergmogelijkheden en nette afwerkingen die aan al uw verwachtingen zullen voldoen.

Volga

De Volga keuken is toonaangevend op het gebied van technologie en beschikt over een breed scala aan aangesloten en elegante geavanceerde elektrotoestellen. Materialen, verlichting en transparantie zijn subtiel in scène gezet om je zo hoogwaardige prestaties aan te bieden.

Volga Zwart

Deze keuken zet uw gezinsleven in de kijker. U geniet er van een heel scala aan bergruimte met royale volumes en een mooie ontvangstruimte met schone en moderne lijnen, open voor de rest van het huis.

Saar Wit

Ontdek de fijne afwerking van deze keuken met zijn heldere witte fronten. De keuken is geïnspireerd op die van grote restaurants en heeft dan ook een groot aantal perfect ingerichte opslagruimtes. Het merk Vanden Borre Kitchen is erg begaan met het milieu en ziet deze keuken als onderdeel van duurzame ontwikkeling.

Volga Aqua

Deze open keuken creëert een lichte en gezellige ruimte. Het grote werkoppervlak en kookeiland trekken alle aandacht naar zich toe en zorgen voor een prachtige ontvangstruimte met onmiskenbare charme.

Thames

De Thames keuken straalt elegant en helder design uit. Met zijn mooiste troeven heeft hij alles in huis om je te verleiden met zijn slanke lijnen en hoogwaardige materialen.

Silvia

In deze keuken staan design en moderniteit centraal. Deze keuken onderscheidt zich van de rest dankzij de grijze en zwarte tinten met een minerale look. Perfect voor interieurs met een sobere en nette stijl. De roestvrijstalen elementen maken de lijnen van deze keuken compleet.

Lys Volga

De Lys Volga keuken heeft de beste troeven om liefhebbers van grote volumes en opslagruimte te verleiden met zijn enorme centrale eiland en designerplanken. Het geheel is ontworpen in een industriële stijl en past dus perfect bij een modern interieur.

Colorado Siena Xtreme

Hout en beton vormen samen een perfecte balans in deze keuken met zijn industriële en hedendaagse stijl. Deze keuken laat u genieten van de nieuwste innovaties met hoogwaardige elektrotoestellen.

Finca

Deze traditionele keuken combineert de charme van het authentieke met het comfort van het hedendaagse. Met zijn chique landelijke stijl maakt het deel uit van een zeer klassieke lijn met lichte en verfijnde tinten.