Tana

De keuken Tana is meer dan gewoon een keuken. Het is een leefruimte op zich, compleet met eettafel in wit composiet, verbonden aan het centrale kookeiland. Het werkblad en de buffetkast in eiken decor uitvoering bieden het perfecte evenwicht tussen trendy en soberheid. Het kook- en eetgedeelte lopen in elkaar over voor een uiterst gezellige […]

Savannah

De buffetkast, het zijpaneel en het werkblad in wit composietmateriaal verlenen de Savannah keuken een sobere, natuurlijke look & feel. De opbergelementen in natuurlijke eik zorgen voor ruimte in deze lichtovergoten, goed georganiseerde keuken.

Ontario

Découvrez une cuisine entièrement équipée avec une sensation chaleureuse. Vous ne manquez de rien: armoire de pharmacie, four multifonctionnel, éclairage intégré, meubles d’angle bas avec tiroirs, poubelle avec fonction de tri … Cette cuisine contient de nombreuses solutions pratiques.

Onega

Compact en trendy. Dat zijn twee woorden die de keuken Linéaire Noire met haar sobere, stijlvolle design kenmerken. Zwart voert de boventoon, aangevuld met een vleugje eik. Deze premium keuken geeft stijl aan uw woning.

Avon

Deze volledig uitgeruste maatkeuken is uiterst esthetisch opgezet voor een hoogkwalitatieve uitstraling. Tegelijk is de keuken zeer praktisch ingedeeld. De Avon keuken verleent cachet aan uw interieur. Deze keuken laat niemand onberoerd.

Yula

Ingenieus en goed doordacht, deze keuken is volledig aanpasbaar met hypermoderne opbergmogelijkheden en nette afwerkingen die aan al uw verwachtingen zullen voldoen.

Silvia

In deze keuken staan design en moderniteit centraal. Deze keuken onderscheidt zich van de rest dankzij de grijze en zwarte tinten met een minerale look. Perfect voor interieurs met een sobere en nette stijl. De roestvrijstalen elementen maken de lijnen van deze keuken compleet.

Thames

De Thames keuken straalt elegant en helder design uit. Met zijn mooiste troeven heeft hij alles in huis om je te verleiden met zijn slanke lijnen en hoogwaardige materialen.

Aqua

Deze open keuken creëert een lichte en gezellige ruimte. Het grote werkoppervlak en kookeiland trekken alle aandacht naar zich toe en zorgen voor een prachtige ontvangstruimte met onmiskenbare charme.

Saar Wit

Ontdek de fijne afwerking van deze keuken met zijn heldere witte fronten. De keuken is geïnspireerd op die van grote restaurants en heeft dan ook een groot aantal perfect ingerichte opslagruimtes. Het merk Vanden Borre Kitchen is erg begaan met het milieu en ziet deze keuken als onderdeel van duurzame ontwikkeling.