Een keuken naar jouw smaak.

Een elegante en hedendaagse keuken

Bestek

  • Sfeer

    Donker, Hout
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

In de uitgeruste keuken in donker hout oogt alles elegant

Om de hedendaagse sfeer van je woning te bewaren, mikt de uitgeruste keuken in donker hout op slimme, elegante opbergsystemen. De zuivere lijnen in hout versmelten met de rest van je interieur.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

En als je nu eens een lengte voorsprong had...

Domotica en multimedia passen perfect in je uitgeruste keuken in donker hout. Perfect geïntegreerd laten ze toe om je toestellen te automatiseren en het gebeuren in de keuken te digitaliseren.

Technologie

Technologie

De technologie in dienst van jouw keuken
« Zeg Siri…  Maak mij eens wat ontbijt! » Dit is de dag van vandaag helaas nog een droom. In afwachting dat deze droom realiteit wordt, integreert Vanden Borre Kitchen alvast de laatste technologieën in jouw keuken om jou het leven makkelijker te maken.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen