Een keuken naar jouw smaak.

Een lichte en functionele keuken met vele rood gelakte toetsen

Bestek

  • Sfeer

    Kleur
  • Stijl

    Hedendaags
  • Aspect

    Glanzend
  • Opstelling

Alles binnen handbereik in de rode keuken

Wie goed opruimt, wint plaats om te leven en te delen. Dat is de essentie van de rode keuken met zijn gezellige sfeer. Ze biedt een waaier aan comfortabele en makkelijk te bereiken opbergplekken.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

Welk licht gebruik je in een rode keuken?

Rood zorgt voor een geruststellende en intieme sfeer in je keuken. Aarzel niet om met het licht en zijn intensiteit te spelen, voor een gedempte sfeer in de gezellige of romantische eethoek.

Verlichting

Licht

Een keuken, verlicht volgens jouw wensen
Wat is er aangenamer dan een goed verlichte keuken? Vanden Borre Kitchen bestudeert samen met jou welke verlichting het beste bij jouw situatie zal passen. Tijdens de voorbereiding, het koken zelf of tijdens een digestiefje, zal je het licht volgens jouw wensen kunnen aanpassen dankzij onze oplossingen en ons advies.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen