Een keuken naar jouw smaak.

Een traditionele keuken met een moderne touch

Bestek

  • Sfeer

    Licht
  • Stijl

    Authentiek
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

Wie een landelijke keuken zegt, zegt een functionele keuken

Om design en functie te combineren, is er geen betere bondgenoot dan de landelijke keuken. Ze biedt je een comfortabele leefruimte, die al haar praktische aspecten behoudt.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

Een landelijke stijl, nobel en tijdloos

Rustiek, maar altijd chic. Het geheim van een landelijke keuken is het gebruik van nobele materialen: hout, keramiek, email, ... Ze staan garant voor duurzame elegantie.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen