Een keuken naar jouw smaak.

Een sobere en elegante keuken die perfect in uw interieur past

Bestek

  • Sfeer

    Licht
  • Stijl

    Strak
  • Aspect

    Glanzend
  • Opstelling

Ergonomie en comfort

Ergonomie

Een praktische keuken
Vanden Borre Kitchen stelt jou een ruime keuze aan oplossingen voor die jou het leven eenvoudiger maken. Accessoires om je kasten automatisch te openen en te sluiten, een geavanceerd opberg- en afvalsorteersysteem, ... Je keuken kan ook ontworpen worden volgens jouw morfologie. Zodat koken altijd een plezier blijft.

Nobele materialen

Nobele materialen

Een keuken met karakter
De warmte van hout, de sterkte van steen, de glans van marmer, de levensduur van metaal… Zoveel nobele materialen die je kan integreren in jouw Vanden Borre Kitchen-keuken. Dit maakt ze onvergelijkbaar en geeft ze een uniek karakter.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen