Een keuken naar jouw smaak.

Een design keuken met een rustiek karakter

Bestek

  • Sfeer

    Donker, Hout
  • Stijl

    Natuur, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

Praktische designopbergsystemen

Een houten keuken betekent ook een keuken vol opbergoplossingen. Ze mikt op eenvoud en zin voor detail, om je in alle elegantie het leven makkelijker te maken.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

De houten keuken, ga je voor de total look of voor contrast?

Een klassieke of Scandinavische sfeer: laat het hout in je keuken tot zijn recht komen. Een werkblad in onbehandeld hout of een spatwand in gelakt hout worden graag gecombineerd met steen, glas of roestvrij staal.

Nobele materialen

Nobele materialen

Een keuken met karakter
De warmte van hout, de sterkte van steen, de glans van marmer, de levensduur van metaal… Zoveel nobele materialen die je kan integreren in jouw Vanden Borre Kitchen-keuken. Dit maakt ze onvergelijkbaar en geeft ze een uniek karakter.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen