Een keuken naar jouw smaak.

Een gepersonaliseerde en georganiseerde keuken, even uniek als u

Bestek

  • Sfeer

    Licht
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

De gepersonaliseerde keuken geeft je zin om op te ruimen

Hou je ervan dat alles netjes op zijn plek staat? Voor je keuken heb je keuze ten over wat opbergopties betreft. Wij doen er alles aan om het jou makkelijker te maken.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

Unieke afwerkingen in de gepersonaliseerde keuken

Laat je wensen de vrije loop. Daar kies je immers een gepersonaliseerde keuken voor! De deuren, het werkblad, de kleur van de plinten, je past alles aan je wensen aan, tot in het kleinste detail.

100% gepersonaliseerd

100% gepersonaliseerd

Een keuken naar jouw smaak
Je bent uniek en dat moet jouw keuken ook zijn. Bij Vanden Borre Kitchen beschikken wij over oplossingen die ervoor zorgen dat je jouw keuken tot in de kleinste details kunt personaliseren. Zo wordt jouw keuken exact naar wens ontworpen.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen