Een keuken naar jouw smaak.

De warmte en het karakter van een donkere keuken

Bestek

  • Sfeer

    Donker
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

De troef van een doordachte donkere keuken? Ergonomie!

Je keuken is ook je bewegingsvrijheid. Ze moet aangepast zijn aan jouw gewoonten, met polyvalente meubels en nobele en functionele materialen, zoals hout en natuursteen.

Ergonomie en comfort

Ergonomie

Een praktische keuken
Vanden Borre Kitchen stelt jou een ruime keuze aan oplossingen voor die jou het leven eenvoudiger maken. Accessoires om je kasten automatisch te openen en te sluiten, een geavanceerd opberg- en afvalsorteersysteem, ... Je keuken kan ook ontworpen worden volgens jouw morfologie. Zodat koken altijd een plezier blijft.

Geoptimaliseerde opbergsystemen zijn een must

Je donkere keuken combineert als geen ander stijl met functie. Ze maakt je het leven makkelijker met verrassende opbergoplossingen, die zichtbaar blijven of die bijvoorbeeld allemaal verticaal zijn geschikt.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen