Een keuken naar jouw smaak.

Een elegante en intelligente keuken

Bestek

  • Sfeer

    Donker
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Glanzend
  • Opstelling

Een overvloed aan opbergruimte in de zwarte gelakte keuken

Elke opbergplek in de zwarte gelakte keuken werd tot op de millimeter uitgedacht om je het leven makkelijk te maken en om te genieten van heerlijke momenten met je gezin.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

Koken met het hele gezin is een waar plezier in de zwarte gelakte keuken

De zwarte gelakte keuken is open naar buiten toe en biedt een prachtig decor voor culinaire improvisaties. Met één blik vind je alles wat je nodig hebt voor een gezellige maaltijd!

Familie en veiligheid

Leven in je keuken

Een keuken voor het hele gezin
Een keuken is er ook om in te leven. Breng aangename familiemomenten door in jullie keuken dankzij de oplossingen die door Vanden Borre Kitchen voorgesteld worden. Er is over alles nagedacht zodat de kinderen er zonder risico kunnen meehelpen. Zo gaan jullie keukengeheimen niet verloren.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen