Een keuken naar jouw smaak.

Een ruimte om in te leven met 100% comfort

Bestek

  • Sfeer

    Licht
  • Stijl

    Hedendaags, Strak
  • Aspect

    Mat
  • Opstelling

Een en al ergonomie in jouw comfortabele keuken

Een comfortabele keuken is een keuken die je het dagelijks leven en het ‘dagelijks koken’ makkelijker maakt. Ze kent je gewoonten, ze weet wat je belangrijk vindt en ze past zich aan elke situatie aan met een ergonomische oplossing.

Ergonomie en comfort

Ergonomie

Een praktische keuken
Vanden Borre Kitchen stelt jou een ruime keuze aan oplossingen voor die jou het leven eenvoudiger maken. Accessoires om je kasten automatisch te openen en te sluiten, een geavanceerd opberg- en afvalsorteersysteem, ... Je keuken kan ook ontworpen worden volgens jouw morfologie. Zodat koken altijd een plezier blijft.

Slim comfort: je opbergopties

Laat je leiden door de talrijke opbergoplossingen in de comfortabele keuken. Haar kasten en lades hebben heel wat in petto om je tijd en ruimte te besparen.

Optimalisatie van de opbergruimte

Optimalisatie van de opbergruimte

Zodat alles op de juiste plek staat
De vaat, specerijen, onderhoudsproducten, etenswaren, kookboeken, ... Vanden Borre Kitchen zal jou telkens de oplossing bieden om deze op te bergen hoe en waar je het wilt.

Verlichting

Licht

Een keuken, verlicht volgens jouw wensen
Wat is er aangenamer dan een goed verlichte keuken? Vanden Borre Kitchen bestudeert samen met jou welke verlichting het beste bij jouw situatie zal passen. Tijdens de voorbereiding, het koken zelf of tijdens een digestiefje, zal je het licht volgens jouw wensen kunnen aanpassen dankzij onze oplossingen en ons advies.

Ontmoet ons

Weet u exact hoe uw ideale keuken er uit moet zien of bent u op zoek naar inspiratie?

Laat u bij uw project op maat begeleiden door de gepassioneerde experts van Vanden Borre Kitchen. Kom ons een bezoekje brengen zodat we onze ideeën kunnen uitwisselen. Vertrouw ons uw verwachtingen, uw wensen en uw ideeën toe. In elk van onze winkels staat een speciale adviseur voor u klaar om naar u te luisteren en samen ideeën uit te wisselen. Wij kijken er alvast naar uit om u te leren kennen.

Afspraak plannen

Laat u inspireren

Ga op zoek naar inspiratie in onze catalogus

Bent u op zoek naar ideetjes of inspiratie voor uw toekomstige uitgeruste keuken? Bekijk dan zeker even onze online catalogus. Gelieve uw gegevens in het onderstaande formulier in te vullen als u onze catalogus wenst te ontvangen.

onze catalogue ontvangen