Urban Kitchen

Een heel gezellige uitgeruste keuken met mooie afwerkingen, zodat heel het gezin er heerlijke momenten beleeft. Een ruimte gewijd aan het gezin!

Cocon Kitchen

Een uitgeruste vintagekeuken met een stralende elegantie, zodat heel het gezin kan genieten van heerlijke momenten. Een ruimte voor het gezin!

Architect Kitchen

Een open uitgeruste keuken in elegant metallic beton waar heel je gezin kan genieten van heerlijke gerechtjes. Een echte ruimte voor het gezin!

Black Diamond Kitchen

De zwarte gelakte keuken is sober en functioneel en een bijzondere plek voor het gezin, van het ontbijt tot het avondmaal.

Voltige Kitchen

Door haar slimme indeling kan je met de witte gelakte keuken genieten van het leven

Green Factory Kitchen

Dankzij het marmeren werkblad nodigt de witte gelakte keuken uit om volop te genieten van een elegante ruimte in een hedendaagse stijl.

Light Kitchen

Door haar goed uitgedachte inrichting nodigt de witte gelakte keuken uit om volop te genieten van deze mooie ruimte, met het gezin of met je partner.

Retro Blue

Laat je verleiden door een blauwe, open uitgeruste keuken om je maaltijden in alle gezelligheid te bereiden. Een plek voor het hele gezin!

Space Kitchen

De keuken op een kleine ruimte verzoent functie en comfort op enkele vierkante meters. Ze zet alles op alles voor een geslaagd recept.