ONTVANG EEN CHEF AAN THUIS 

Laatste dagen Batibouw voordelen

Bij Vanden Borre Kitchen is alles inbegrepen, zelfs de chef aan huis*! 

ONTDEK ONZE BATIBOUW VOORDELEN OP UW 100% GEPERSONALISEERDE KEUKEN 

Bij Vanden Borre Kitchen is alles inbegrepen, zelfs de chef aan huis* ! Laatste dagen om van de Batibouw voordelen te genieten op onze keukenoplossingen. Ontdek ze in onze nieuwe magalogus!

ONTDEK ONZE BISBEURS-CONDITIES IN DE NIEUWE MAGALOGUS

Dankzij onze laagste all-in prijsgarantie, bent u zeker om de juiste prijs voor uw nieuwe keuken te betalen. Ondertussen vindt u alle deze voordelen terug bij de voorwaarden van onze Bisbeurs-condities. Ontdek de voorwaarden van onze keukenoplossingen in onze nieuwe magalogus!

BRENG ONS EEN BEZOEKJE

Ons team verwelkomt en adviseert u met plezier. Samen nemen we de tijd om un keukenproject te bestuderen en te plannen.

Ontvang een gedetailleerd bestek op maat.

ONTDEK ONZE FAQ

Heeft u vragen betreffende uw lopende project, een genomen afspraak, of gewoon over onze manier van functioneren om uw 100% gepersonaliseerde keuken te tekenen ? Het antwoord op al deze vragen kunt u in onze FAQ terugvinden, via onderstaande link :

 

Ontdek onze FAQ

ONZE SANITAIRE MAATREGELEN

Uw gezondheid is onze prioriteit. Wij hebben alle nodige hygiënische maatregelen genomen om uw veiligheid te kunnen garanderen bij de verschillende stappen van uw keukenproject. Ontdek hieronder de maatregelen genomen door Vanden Borre Kitchen opdat de creatie van uw keuken op een serene manier kan plaatsvinden.

* Aanbod geldig van 01/05/2022 tot 31/05/2022 voor alle aankopen van een ingerichte keuken inclusief minimum 4 toestellen van verschillende families, een diner aan huis in de vorm van waardebon(nen)
cadeau. Volgens de progressieve schaal. Aanbieding kan niet worden gecombineerd met andere lopende aanbiedingen. Zie alle details in uw Vanden Borre Kitchen winkel of op vandenborrekitchen.be.