Uw volgende volledig uitgeruste keuken op Batibouw 2020

Bezoek ons van 29 februari tot 8 maart op de Batibouw stand 102 Paleis 11. Maak kennis met uw nieuwe volledig uitgeruste keuken en ontdek onze service op maat die we u aanbieden. Vanden Borre Kitchen garandeert u de laagste all-in prijs.

  Kom van 29 februari tot 8 maart naar Palais 11

De all-in prijzen

Onze Keukenexperts adviseren u om de beste oplossing te vinden binnen uw budget. Wij werken in volledige transparantie!

Nadat de offerte is opgesteld, krijg u geen onaangename verrassingen: alle kosten zitten erin. Van het opmeten tot het schoonmaken na de plaatsing, alles is inclusief!

Bovendien garanderen wij de laagste all-inp rijs. Als u nu al een offerte en een gepersonaliseerd advies wenst, aarzel dan zeker niet om afspraak vast te leggen.

Afspraak plannen

Service op maat

Een keukenproject kan lang, complex en soms zelfs stressvol lijken. Uw Vanden Borre Kitchen keukenexpert begeleidt u bij het maken van de beste keuzes. Gegarandeerd geen zorgen!

We doen meer dan de begeleiding tijdens u project. U kan ook op ons rekenen voor, tijdens en na de installatie van uw volledig uitgeruste keuken. En dat is allemaal inbegrepen in de prijs. Alle elementen worden geïnstalleerd door specialisten, maar om u ook totale gemoedsrust te garanderen, bieden we u 5 jaar volledige garantie op de elektrotoestellen en 10 jaar op de meubels.

100%
gepersonaliseerd

De details maken de keuken!

Het aanbod van meubels, design, laksoorten, kleuren, afmetingen, materialen en accessoires is oneindig. Alleen zo kunnen we uw keuken tot op de millimeter afstemmen. We optimaliseren de beschikbare ruimte en houden rekening met uw kookgewoontes om echt maatwerk te leveren.

Onze catalogus ontvangen

Onze voorbeelden van keukens

Cuisine blanche : une cuisine tendance !

10.058 € *

Visuel-cuisine-pour-slider-HP

16.925 € *

photo-p2

14.428€ *

*Inbegrepen in onze all-in prijs : alle meubels en sanitair, de elektrotoestellen, onze uitgebreide garanties op de meubels en toestellen, levering en plaatsing, professionele schoonmaakdienst en de btw.